Les Roquetes esdevé “una gran terrassa a l’aire lliure” per celebrar el 14è Mercat del Cava i la Tapa

0
137
Imatge d'arxiu de la fira de l'any passat. / Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

El carrer Roger de Flor de les Roquetes esdevindrà aquest cap de setmana “una gran terrassa a l’aire lliure” per acollir la catorzena edició del Mercat del Cava i la Tapa. Segons l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, es preveu la participació de més d’un centenar de restauradors, cellers, comerços i entitats de cooperació, ja que la fira tornarà a coincidir amb la Jornada de solidaritat i cooperació.

En aquest sentit, el Mercat del Cava i la Tapa oferirà als visitants un seguit de propostes gastronòmiques que es complementaran amb tastos de vins i de cervesa i amb tallers familiars. Però a més de fer gala de la gastronomia local, la fira també es proposa incentivar el comerç local amb l’espai Botigues al carrer i artesania. Tot plegat, amenitzat per les actuacions musicals de diversos grups locals.

Una de les novetats és que la protagonista de la imatge de la placa de cava d’enguany serà la Dragoneta, la figura que s’ha afegit recentment al bestiari popular de les roquetes. La placa es podrà adquirir per un euro a la carpa d’informació i organització.

Espai per reflexionar

Per tercer any consecutiu, la Jornada de solidaritat i cooperació de Sant Pere de Ribes coincideix amb la celebració de la fira. L’objectiu és descobrir les entitats de cooperació locals i la seva feina, i crear un espai de reflexió perquè els visitants puguin discórrer, enguany, sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La fira obrirà portes dissabte d’11 a 14 hores i de 17 a 23 hores, i diumenge d’11 a 15 hores.

FER UN COMENTARI