Rècord d’establiments adherits a la campanya comercial “Compra a prop”

0
63
La campanya arriba enguany a l'onzena edició.

La campanya comercial “Compra a prop” que impulsen els ajuntaments de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos, en col·laboració amb l’associació de comerç dels Monjos, arriba a la seva onzena edició. Enguany, la iniciativa presenta diferents novetats, entre les quals destaca la incorporació del mercat no sedentari de Santa Margarida i els Monjos, on els compradors podran adreçar-se al punt d’informació amb els tiquets de compra i bescanviar-los per butlletes físiques o electròniques.

Això farà que la campanya tingui aquest 2024 una participació rècord d’establiments, amb 117 botigues comercials i un centenar de parades de mercat. L’acció es desenvoluparà entre el 20 d’octubre i el 17 de novembre. El sorteig dels premis es farà el 22 de novembre, mentre que el lliurament s’ha previst per al 4 de desembre a la casa de cultura Mas Catarro dels Monjos, a les 19.00 hores.

El principal objectiu de la campanya és fomentar la fidelització dels clients i generar fluxos comercials entre els municipis vinculats pel Parc del Foix. El 2023, la iniciativa va tenir un impacte econòmic de més de 700.000 euros, el que va suposar un retorn de 140,90 euros per cada euro invertit. De cara al futur, els organitzadors tenen com a objectiu atraure el públic més jove, amb una digitalització més accentuada i potenciant les xarxes socials com a eina de promoció.

FER UN COMENTARI