Cantina Viladellops inaugura el seu mercat gastronòmic

0
470
El mercat se celebrarà el darrer diumenge de cada mes.

La iniciativa reuneix el millor de la cuina dels germans Alonso en un entorn envoltat de vinyes i música en directe

El restaurant Cantina Viladellops inaugura aquest diumenge 26 de febrer el seu mercat gastronòmic, que reunirà el principal de la seva proposta culinària i els millors productes de temporada de la zona, tots representatius del Penedès. Després de la bona acollida que va tenir la botiga “Despensa Cantina Villadellps”, inaugurada el passat mes de novembre, els germans Jairo i Borja Alonso han decidit instaurar el Mercat Cantina Viladellops com una proposta estable que se celebrarà el darrer diumenge de cada mes.

El mercat s’ubicarà en un espai a l’aire lliure del restaurant, a l’anomenat jardí de les vinyes, emplaçat en un entorn privilegiat envoltat de vinyes, i comptarà amb música en directe per amenitzar l’experiència, aquest primer diumenge amb una proposta de pop flamenc. “Volem reunir el millor de l’oferta gastronòmica de la zona i oferir al públic la possibilitat d’accedir a productes de la màxima qualitat i poder tastar-los amb degustacions d’elaboració pròpia. Una activitat gastronòmica única al Penedès que aspira a recuperar l’essència del mercat de tota la vida”, ha destacat Jairo Alonso, xef de Cantina Viladellops.

El públic hi podrà trobar productes d’elaboració pròpia com per exemple els canelons, les croquetes, la terrina de foie i el tradicional brou d’escudella de Cantina Viladellops, així com productes frescos de proximitat i de temporada, que es posaran a la venda com melmelades, carquinyolis o catànies, entre molts d’altres. No hi faltaran pa rústic, calçots i la salsa de romesco, gran varietat de verdures de l’hort del veí Cal Tomàs, sals especiades, ramells d’herbes auctòctones, així com diferents olis verges d’oliva i altres productes de la terra. “Seguim innovant i ara, amb l’obertura del Mercat Cantina Viladellops, anem un pas més enllà”, explica el relacions públiques del restaurant, Borja Alonso, que destaca que amb aquesta nova iniciativa “volem facilitar l’accés a productes gastronòmics de màxima qualitat que són a més part de la història gastronòmica del Penedès”.

El mercat obrirà portes aquest diumenge, d’onze del matí a una del migdia, i se celebrarà cada últim diumenge de mes amb el mateix horari.

FER UN COMENTARI