El Cigró d’Or de Vilafranca guanya un dels premis Cartaví 2016

0
1613

El Cigró d’Or, de Vilafranca, és un dels quinze guanyadors del concurs Cartaví 2016, que organitza l’Associació Vinícola Catalana. El restaurant de l’antic mercat municipal de la plaça de l’Oli va guanyar el premi al restaurant amb la millor carta de vins en la categoria B, corresponent als restaurants amb un menú d’entre 20 i 40 euros. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dilluns al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, i del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. Va recollir el premi el xef i propietari del restaurant, Oriol Llavina.

Els premis Cartaví tenen l’objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que promocionen vins de les onze denominacions d’origen catalanes. Entre els finalistes d’aquesta vuitena edició també hi havia, en categoria A (menús de més de 40 euros), el restaurant vilafranquí Cal Ton, i en categoria C (menús de menys de 20 euros) el vendrellenc Al costat del Museu, el riudebitllenc Clos d’en Pep i el sadurninenc Il Picarolo.

FER UN COMENTARI