Dos reconeixements per al projecte social del paté de gall del Penedès

0
802

Mallart Artesans Xarcuters ha rebut recentment dos reconeixements per la tasca social que duu a terme al Penedès.

D’una banda, l’entitat ha estat seleccionada com una de les 12 finalistes de la cinquena edició de B-Value, un programa d’acceleració de projectes del tercer sector impulsat per les fundacions Banc Sabadell i Ship2B, que estimula la transformació del sector social a través de projectes d’innovació.

D’altra banda, la Federació Empresarial del Gran Penedès, en el marc de la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021 del darrer dijous, va lliurar el Premi al Compromís Social a la Fundació Mas Albornà, en reconeixement al projecte d’embotits Mallart, que ha tret al mercat un producte nou com és el paté rústic de gall del Penedès, gràcies a l’aliança amb la IPG Gall del Penedès.

Amb l’obrador situat a la Llacuna (Anoia), el projecte ha estat guardonat per la seva proposta de creació de llocs de treball, de visibilització i de sensibilització cap a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental i d’impacte social.

FER UN COMENTARI