Jepi Selva dona al Calafell la seva segona Lliga Catalana d’hoquei

0
137
El CP Calafell ha guanyat la Lliga catalana 2024. Foto: Federació Catalana de Patinatge

El Club Patí Calafell s’ha proclamat campió de la vintena Frit Ravich Lliga Catalana d’hoquei patins, després de superar aquest diumenge a la final al Sant Just en un partit molt igualat (3-2). L’heroi de la final ha estat Jepi Selva, autor dels tres gols del Calafell, que han convertit en intranscendents els gols de Xavier Burguillos i Lluís Ricart.

El pavelló Quim Tomàs del Vendrell ha acollit durant el cap de setmana la final a quatre de la competició, que ha reunit el Calafell, l’Igualada, el Lleida i el Sant Just. Els calafellencs van superar el divendres a la semifinal el Lleida per 8 a 5, el mateix que va fer el sant Just contra l’Igualada per 3 a 0.

La final ha estat marcada per les alternances al marcador i la igualtat. Selva ha avançat els de Calafell amb un gol als 5 minuts, però Burguillos i Ricart han donat la volta al partit amb dos gols en els minuts 13 i 19. El Calafell no s’ha posat nerviós i Selva de nou ha empatat abans del descans. A la segona part només hi ha hagut un gol més, el hat-trick del golejador calafellenc, que ha servit per donar la segona lliga catalana de la seva història als de Guillem Cabestany.

L’equip ha celebrat de forma exultant el títol junt amb la nombrosa afició calafellenca que s’ha desplaçat al Vendrell. Una manera immillorable d’obrir la temporada just abans de l’OK Lliga.