Les famílies s’aboquen amb la Cursa d’Orientació Lluís Barrera

0
127
Els guanyadors de la Cursa d'Orientació Lluís Barrera.

Fins a 220 corredors van prendre part aquest diumenge 26 de maig a la 12a edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, que impulsen l’Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca. Un aspecte destacable va ser la gran quantitat de famílies que van córrer a la modalitat de cursa infantil/familiar, on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades al mapa.

A la cursa llarga, que es va desenvolupar pels voltants de Vilafranca, els guanyadors van ser Jordi Guilera en categoria masculina, Laura Escolà en categoria femenina i Vanessa Andreu i Daniel Mauri en categoria mixta. Pel que fa a la cursa familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser Rínxols d’Or, Alaritos, Les Verticaleres, El Barça i Domicusi.

El lliurament de premis va anar a càrrec de Carme Torné, mare de Lluís Barrera. La jornada va comptar amb activitats lúdiques que estaven muntades a la plaça de Milà i Fontanals. També hi va haver una cursa curta amb la col·laboració dels més joves dels Xicots i es va fer un vermut saludable.