Més de 150 vins de la DO Penedès de 35 cellers van participar dilluns a la tarda al segon CreaTast Penedès 2017, que organitzava el Consell Regulador a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes del Museu Marítim de Barcelona. L’any passat s’havia fet al Born Centre Cultural. Les empreses vinícoles penedesenques hi van donar a conèixer les seves novetats en blancs, rosats, negres i clàssic DO Penedès a restauradors, botigues especialitzades i premsa del sector, que els van poder tastar i establir un diàleg proper amb els elaboradors. A més, enguany el públic va poder maridar els vins amb altres productes com la Llonganissa de Vic, el formatge Cadí, els olis de tres DO Protegides (Siurana, Terra Alta i Les Garrigues), el Pa de Pagès Català i Galetes Quely i Torner, i també hi van tenir el seu espai expositiu Enoturisme Penedès, l’Associació de Comerciants de la Boqueria i el Consell Regulador de l’IGP Gall del Penedès.
A banda de l’oferta de vins que es podien tastar, dins el CreaTast 2017 es va organitzar un tast de vins exclusius per a una dotzena de blocaires especialitzats en el món de la gastronomia i del vi, de la mà de l’enòleg Xavier Barba.
La propera cita del CreaTast serà el 27 de març, a Palma de Mallorca.