Obre la terrassa del Cigró d’Or a la plaça de l’Oli de Vilafranca

0
750
foto: La Fatxenda

Amb la fi de la remodelació de la plaça de l’Oli i la millora de les condicions sanitàries, s’ha obert la terrassa del Mercat de la Carn. El restaurant El Cigró d’Or hi gestiona La Plaça del Cigró, una terrassa per fer-hi sopars a la fresca, que obre cada vespre de dijous a diumenge, de 2/4 de 8 a 2/4 d’11 del vespre. A La Plaça del Cigró s’hi serveix una cuina més informal que la del restaurant, de mitges racions, amb l’objectiu de compartir-la amb les amistats. Tots els vins que s’hi serveixen són del Penedès. En destaquen la botifarra de cua de bou amb poma agredolça, el morro de bacallà a la llauna, pernil ibèric amb pa amb tomàquet, amanida de salmó curat amb iogurt, gingebre i alvocat, entre altres.

FER UN COMENTARI