Premi a la botifarra d’ou feta amb patè de gall del Penedès

0
564

La Botifarra d’Ou elaborada per la Embotits Mallart, de la Fundació Mas Albornà de Vilafranca, ha obtingut la menció del Jurat en la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2021. Prenien part al concurs una seixantena llarga de botifarres d’ou, i la presentada pels vilafranquins ha estat seleccionada entre les cinc millors de la categoria Botifarra d’Ou Singular.

Mallart hi ha presentat una botifarra d’Ou elaborada amb paté rústic de gall del Penedès IGP. Una mescla de dos productes elaborats a l’obrador de la LLacuna en un procés artesanal, recuperant receptes i processos d’elaboració de la memòria local i sense perdre l’essència dels seus orígens.

Mallart forma part del projecte social de Mas Albornà, que treballa des de 1969 per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint-los serveis i atenció integral a l’Alt Penedès.

FER UN COMENTARI