Quatre projectes del Penedès guanyen els Vinari d’enoturisme 2023

0
358

Divendres va tenir lloc al celler Llopart (els Casots) l’acte de lliurament de de la segona edició dels Premis Vinari d’enoturisme català, organitzats pel digital Vadevi, en què es van repartir un total de deu guardons.

El celler Sumarroca (el Rebato) va guanyar el premi a la millor activitat enoturística en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat pel seu vol de rapinyaires a la vinya i esmorzar de pagès amb tast de cava. Cava Bertha (Can Batista) es va endur el premi a l’activitat enoturística més innovadora per una visita immersiva amb ulleres de realitat virtual. La patronal AE Cava es va emportar el premi a la millor experiència enoturística en els àmbits cultural, social i esportiu pel projecte “Camins del Cava”, guardó compartit ex aequo amb el celler Alta Alella per “Microteatre entre vinyes”. I també ex aequo van compartir el distintiu a la millor experiència enogastronòmica el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i la seva experiència “Un mar de Malvasia”, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors sitgetana, i el restaurant La Morera per l’experiència “Vins en Família”.

Ja fora de l’àmbit penedesenc, Empordàlia va ser guardonada per la seva solidaritat amb un maridatge de vins i formatges a benefici de We Love Uganda; l’Heretat Oller del Mas és el millor allotjament enoturístic; i l’experiència “Garbet de Perelada” ha guanyat el premi a la millor visita enoturística amb tast de vins i el gram premi a la millor activitat d’enoturisme català.

FER UN COMENTARI