Després de l’èxit que va tenir la primera edició, Vilanova ha decidit reeditar la Nit de la Gastronomia, que tindrà lloc el 18 de novembre al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park.

La iniciativa tornarà a tenir un format de menú degustació, amb petites però variades racions que repassaran el bo i millor de l’oferta local. No hi faltaran propostes creatives com un maki de xató, un carpaccio de gamba de Vilanova, un saltat d’espigalls amb cansalada i botifarra o una broqueta de pop Nikkei, que es combinaran amb propostes locals ben identitàries com l’all cremat, una bullabessa amb escamarlans o l’esmarris de peix blau.

La Nit de la Gastronomia està organitzada per l’Ajuntament i el Gremi d’Hoteleria i Restauració amb el suport de Menja’t Vilanova, Viu Comerç, Temps de Vi, la Confraria de Pescadors i el Celler de Viticultors. En la seva segona edició espera reunir 230 comensals.

FER UN COMENTARI