Un afterwork als jardins de l’Espai Far dona el tret de sortida al Temps de Vi

0
1601

Un afterwork als jardins de l’Espai Far va donar ahir dimecres el tret de sortida a la fira vinícola Temps de Vi, que se celebrarà de l’1 al 3 de juny a la Rambla Principal de Vilanova.

En la seva setena edició, l’esdeveniment comptarà amb la presència de 30 cellers de totes les denominacions d’origen catalanes convertint-se un any més en una cita imprescindible per al públic professional i pels amants del món del vi. Una desena d’actuacions musicals en directe, una representació de la gastronomia local, que enguany tindrà una major presència a la mostra, i una àmplia oferta de tastos i maridatges complementaran una fira que s’ha fet un nom dins del sector i que només l’any passat va atraure més de 45.000 visitants.

A part de poder degustar alguns dels vins que seran presents a la fira, l’acte va servir també per desvetllar els tastos i maridatges que s’oferiran a diferents restaurants i espais culturals de la ciutat, així com els tastos en vaixell, el tret diferenciador de la fira i un dels seus principals atractius.

Com a antesala de la fira, el dijous se celebrarà un cine fòrum al Museu Víctor Balaguer on es projectarà el curt Bohèmia, en què es dona vida a un dels Vinòmics, el projecte digital que la DO Catalunya va posar en marxa el 2016 per maridar vi i còmic i que acaba de fer el salt al paper i al cinema.

Divendres tindrà lloc un tast vertical de Sant Josep Wines i un tast de malvasies de Sitges, on es podran degustar vins elaborats amb aquesta varietat autòctona amb mètodes diferents, des d’un vi tranquil fins a un brisat. Dissabte es podrà gaudir d’un tast de vinagres d’Avgvstus i diumenge Jordi Morera, premi a millor forner mundial el passat 2017, agafarà tot el protagonisme dirigint un maridatge de vins i pans elaborats amb diferents tècniques.

Pel que fa als tastos a alta mar, enguany Temps de Vi fa un salt qualitatiu i aposta fort per una de les activitats més demandades amb un vaixell més gran que permetrà ampliar l’aforament. Entre divendres i diumenge s’oferiran una dotzena de tastos amb Juvé Camps, Castellroig, AT Roca, i Can Ràfols dels Caus entre altres.

FER UN COMENTARI