La visita combinada que ofereixen el Centre d’Interpretació del Cava i Simon Coll ha estat reconeguda com a millor producte turístic 2017 als Premis Ali Bei, que atorga l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme (ACETUR).
El premi, que es va lliurar en el marc de la Nit del Turisme de Catalunya, celebrada dimecres de la setmana passada, suposa un reconeixement a la bona feina del CiC Fassina i l’Espai Xocolata, que ofereixen un paquet combinat, pioner en el seu moment, que contempla una visita a l’espai museístic de l’antiga destil·laria i un recorregut vivencial pels orígens, la història i el procés d’elaboració de la xocolata. Com explica Joan Capellades, responsable tècnic del CiC Fassina, “l’oferta conjunta de recursos és un exemple de la recerca de sinergies, del treball pel territori, i dels bons resultats que dona la col·laboració público-privada. La col·laboració entre agents ens fa més forts com a destinació”.
Enguany el premi a millor empresa familiar amb trajectòria empresarial s’ha atorgat a la també sadurninenca Juvé i Camps.