Zoo, Oques Grasses i Mishima, caps de cartell d’un Tingladu que serà de pagament

0
715
El Grup Zoo ja va actuar el 2017 (foto: Rai Molinari).

Després de més d’un any d’inactivitat forçada, el festival El Tingladu torna amb tres dies de concerts a la Zona esportiva de la capital del Garraf. Les circumstàncies actuals obliguen a canviar el format del festival, que enguany serà de pagament i amb control d’accessos. L’organització, l’entitat Can Pistraus, s’ha vist obligada a prendre la decisió de canviar el format del festival per tal de fer-lo viable econòmicament i per complir les restriccions d’aforament i de distància social decretades pel Procicat.

A dia d’avui, El Tingladu es planteja com un festival amb el públic assegut, amb mascareta, i amb una zona de restauració i barra. De totes maneres, l’organització es reserva el dret d’adaptar el format del festival amb l’ànim de fer-lo el menys restrictiu possible a mesura que es vagin aixecant les restriccions.

El Tingladu 2021 serà del 22 al 24 de juliol. L’obrirà el dijous dia 22 la jove artista empordanesa Joina, la seguirà el duo maresmenc The Tyets i tancaran la primera jornada musical els osonencs Oques Grasses, que presentaran el seu flamant disc “A tope amb la vida”.

El divendres serà el torn del pop càlid d’Intana, que lluirà el seu disc “A plan for us”; també hi actuaran la consolidadíssima cantant i compositora del Maresme Judit Nedermann i, per acabar, Mishima, la banda de Barcelona que amb més de vint anys de carrera s’han convertit propis en un dels principals grups del país.

Finalment, dissabte serà el torn del rock dels penedesencs Novomesto, de les joves promeses de l’indi nacional Kids from Mars, del trap de Flashy Ice Cream i d’un dels grups del moment, Zoo, que presentarà el seu disc “Llepolies”.

Les entrades ja estan a la venda a la web eltingladu.cat. L’abonament pels tres dies costa 70 euros i l’entrada per un dia, 25 euros.

L’eslògan de la tretzena edició d’El Tingladu és “La cultura és perillosa”, amb el qual Can Pistraus vol jugar a donar la volta irònicament a la campanya per l’obertura de la cultura durant la pandèmia. El festival vol reivindicar la capacitat transformadora i inspiradora de la cultura, una condició que la fa perillosa pels poderosos i pels que volen que tot continuï com fins ara. En el cartell s’hi pot diferenciar una bomba Orsini, l’artefacte que un anarquista va llençar a la platea del Liceu el 1983.

FER UN COMENTARI