La Confraria del Cava ha presentat aquest dimecres l’onzena edició de la Cursa Solidària País del Cava, que el pròxim 29 d’octubre tornarà a enllaçar Vilafranca i Sant Sadurní amb un únic objectiu: recollir fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

Aquest tipus de mals són les responsables de la mort d’1 de cada 3 persones al món i, per això, el president de la Confraria del Cava, Antoni de la Rosa, ha demanat la implicació del màxim de persones possible per mirar de superar la recaptació assolida l’any passat, 14.010 euros. Aquest any aconseguir l’objectiu serà més fàcil, ja que la Confraria ha signat un conveni amb CaixaBank que, a través de la seva ObraSocial, recolzarà la iniciativa.

La onzena edició de la Cursa del País del Cava es va presentar dimecres a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.
La onzena edició de la Cursa del País del Cava es va presentar dimecres a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Durant els darrers deu anys la mitjana de participació en la cursa ha estat d’unes 1.500 persones i s’ha aconseguit recaptar més de 106.000 euros, convertint-se així en l’esdeveniment català que més diners aporta a la Marató de TV3. De la Rosa espera amb l’edició d’enguany arribar als 120.000 euros.

13,4 km de recorregut
El format de la cursa no presentarà canvis respecte a anteriors edicions. El tret de sortida es donarà a les 10 del matí des de la rambla Nostra Senyora i recorrerà els 13,4 km que separen Vilafranca i Sant Sadurní. Per fomentar el caràcter familiar de la iniciativa, es manté la possibilitat de participar-hi corrent o caminant, amb un límit màxim de 3 hores per completar el recorregut.

La participació en la cursa té un cost de 10 euros, que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.runedia.com

FER UN COMENTARI