Arranjades les escales de darrere del Centre Municipal de Cultura de la Bisbal

0
254

L’Ajuntament ha arranjat les escales de la part del darrere de l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura de la Bisbal; en concret, ha rehabilitat el mur de pedra, els contraforts de pedra i l’escala que abans donava accés al portal. Els arranjaments s’han fet sobre els murs originals que corresponen a l’antic Castell de la Bisbal, també conegut com a castell dels Salbà; una edificació que es va ensorrar a finals del segle XIX i de la qual en resten murs antics que han estat aprofitats per construir les cases que s’hi han fet posteriorment.

En paral·lel, també s’ha arranjat la vorera d’aquella part de l’antic castell, la primera documentació que es té del qual data del segle XI, tot i que fa cinc-cents anys va deixar de ser una fortalesa.

FER UN COMENTARI