Can Guineu, municipalització

0
144

El nou batlle, en la seva presa de possessió, entre altres coses es va comprometre a “municipalitzar” Can Guineu. Existeix un conveni entre Ajuntament i propietaris (Freixenet, Codorniu i Juvé Camps), en el qual es donaven un període de sis mesos per trobar una sortida ben encaminada.

Mentrestant, l’espera es fa llarga i la casa pairal de Can Guineu es va ensorrant. A mi, senyor alcalde, em fa pena i llàstima, aquesta situació. Suposo que a vostè també. Tant pels sadurninecs com pels forasters.

Dit això i amb la informació que m’arriba, tot sembla, doncs, que l’Ajuntament farà la compra als propietaris. Ja és hora, massa s’ha tardat, car l’edifici està en un estat bastant deplorable. Sincerament, penso, senyors d’ambdues parts, que s’ha perdut el temps i que s’ha allargat massa aquesta moratòria. En el context d’aquesta municipalització que es vol tirar endavant, seria molt convenient escoltar l’opinió d’altres, com per exemple empresaris emergents, com ara Espai Simon Coll o Cal Feru. La seva implicació seria de gran vàlua i transcendència.

Permeti’m dir-li, finalment, senyor alcalde, ja que l’obra en si pot tardar força temps, que almenys, els sadurninencs, les sadurninenques i els forasters, quan passin per aquest indret, no hagin d’abaixar el cap i puguin veure una imatge agradable.

Francesc Carafí Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI