Canyelles se cita amb el bo i millor de la gastronopmia local

0
283
L’alcaldessa Rosa Huguet va presentar dimecres la nova edició de la Dixieland Tast.

Canyelles ho té tot a punt per acollir aquest dissabte una nova edició de la Dixieland Tast, que oferirà el bo i millor de la gastronomia local.

La proposta presenta enguany dues novetats importants. Atès al creixement de públic i d’establiments participants, la jornada s’ha traslladat de la Sala Mulitcultural, que havia quedat petita, a la plaça del Casal, un espai amb major capacitat que permetrà gaudir de la festa de manera més confortable. Aquest canvi ha obligat a avançar la cita, que tenia lloc a l’octubre, al mes de setembre, en un moment en què el temps encara permet gaudir d’activitats a l’aire lliure. I s’ha escollit aquest cap de setmana aprofitant l’ambient festiu de la Festa Major Petita de Sant Nicolau.

Una desena de restaurants i establiments
A la Dixieland Tast hi participaran una desena de restaurants i establiments del municipi, cada un dels quals oferirà entre dues i tres propostes gastronòmiques en forma de degustacions. El públic també podrà gaudir de la mostra i tast de vins i caves, que comptarà amb la presència de quatre cellers. La proposta, que va néixer l’any passat, s’incorpora així de forma definitiva al programa sota el nom de Temps de Verema.

L’any passat es van servir més de 3.000 degustacions. Enguany, gràcies al nou emplaçament, els establiments preveuen doblar les racions.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament juntament amb ARCAT, l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles, té per objectiu promocionar els restaurants locals i els cellers del territori. En aquest sentit, l’alcaldessa Rosa Huguet ha afirmat que “l’àmbit gastronòmic és molt important al nostre municipi i Canyelles n’és un referent comarcal”.

FER UN COMENTARI