La Daurada obrirà un nou espai gastronòmic que inclourà una piscina davant del mar

0
1072
El nou espai inclourà una piscina davant del mar. FOTO: LA DAURADA

La Daurada Beach Club inaugurarà el pròxim 18 de maig un nou espai gastronòmic i d’oci annex a l’actual edifici del complex. El nou espai, que obrirà de maig a setembre, està a tocar de la platja i tindrà una superfície de 460m2 que combinarà una zona de restauració amb una terrassa i una piscina davant del mar.   

El nou espai, les obres del qual van començar el passat mes de desembre, disposarà d’una cuina de qualitat, variada i molt cuidada, elaborada amb productes frescos i de qualitat que diversificarà l’oferta culinària que ja s’ofereix tot l’any al restaurant que hi ha al complex.

Amb aquesta nova proposta es completarà tota l’obra constructiva que la Daurada Beach Club va iniciar al Trajo de Garbí el 2012, quan Ports de la Generalitat va autoritzar l’obertura de l’espai d’oci nocturn. Inicialment va funcionar amb mòduls prefabricats, que es desmuntaven passat l’estiu. L’any 2013, però, veient la bona acollida que va tenir, l’ens portuari va donar suport a la iniciativa i el 2014 l’empresa va construir l’edifici definitiu, que acull una zona de concerts i un restaurant. El 2016, Ports va urbanitzar tot el passeig de Ponent, però encara faltava aquesta darrera construcció que veurà la llum aquest mes de maig.

Reobre el restaurant

Coincidint amb l’anunci del nou espai, La Daurada també ha anunciat que aquest divendres tornarà a obrir les portes del seu restaurant, que els darrers mesos ha restat tancat a causa d’unes obres de reforma i ampliació de la cuina. Ho farà amb una nova carta que ofereix una selecció especial d’arrossos i de receptes clàssiques de la cuina mediterrània.

Per cobrir el centenar de llocs de treball que genera l’activitat de tot el complex, l’empresa ha obert un procés de selecció per contractar personal.

FER UN COMENTARI