La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest divendres una persona per, presumptament, estafar avis. Els Mossos d’Esquadra el buscaven per actuacions similars a Tarragona i Valls.

Dijous es va presentar a la Prefectura de la Policia Local un ciutadà informant que a una familiar de 83 anys li havien cobrat per una suposada revisió d’un aparell d’osmosi 750 euros. Com que aquesta persona només disposava en aquell moment 350 euros la persona que li havia fet la revisió li va dir que passaria l’endemà per cobrar la resta i revisar l’aparell.

La Policia Local va fer les comprovacions amb la companyia encarregada de fer les revisions dels aparells d’osmosi i aquests van confirmar que en cap cas enviava el seu personal per iniciativa pròpia i que sempre es feia a sol·licitud del client. Donats els fets, els agents van informar la persona estafada que, quan arribés el suposat tècnic, els avisés. Efectivament a les 11.45  h es va rebre una trucada informant que la persona en qüestió es trobava al lloc.
Els agents van procedir a la identificació i detenció d’aquesta persona i es va comprovar que portava documentació, suposats contractes a nom de diferents empreses amb els que duia a terme les seves estafes.

Es van fer les corresponents primeres diligències i es va tenir coneixement que aquesta persona estava buscada per diferents unitats d’investigació de Mossos d’Esquadra per actuacions seves a la ciutat de Tarragona i Valls amb gran quantitat d’estafes efectuades.

FER UN COMENTARI