Els antics cinemes Vila Lauren, que van tancar al 2015 després de 12 anys de projeccions, podrien reobrir enguany. Així ha transcendit aquesta setmana, en observar que s’han iniciat obres de repintat a la façana exterior del recinte.

Fonts municipals consultades per La Fura han informat que hi ha dos operadors interessats a posar els cinemes en funcionament. Tot i que hi han mostrat interès, cap d’ells ha demanat formalment una llicència d’obertura d’activitat. Segons aquestes mateixes fonts, “l’Ajuntament posarà totes les facilitats possibles en el moment en què alguna de les dues parts faci la petició formal”. El consistori vilanoví considera que la capital del Garraf, una ciutat amb 67.000 habitants, ha de disposar d’un cinema comercial que ofereixi una programació estable i regular.

Actualment, la programació de cinema comercial està limitada a les projeccions que es fan el cap de setmana al Círcol Catòlic. També entre setmana es projecten films al Teatre Principal; en aquest cas, però, es tracta de cinema d’autor.

FER UN COMENTARI