Malestar veïnal al Vendrell per l’estat de l’edifici a mig construir del carrer Berguedà

0
270
Estat actual de l'edifici a mig construir del carrer Barguedà, 21.

L’Associació de Veïns del Tancat III ha denunciat l’estat en què es troba l’edifici a mig construir del carrer Berguedà número 21, les obres del qual fa anys que estan aturades. Els veïns es queixen que l’edifici s’ha convertit en un colomar improvisat, que deixa la vorera plena d’excrements, i que algunes de les estructures de l’obra suposen un perill per a la seguretat dels vianants. I és que, segons denuncien, alguns puntals provisionals que suporten les planxes de formigó dels balcons estan corroïts per l’òxid.

L’associació de veïns s’ha dirigit, per escrit, a l’Ajuntament del Vendrell en dues ocasions instant al govern local a prendre cartes en l’assumpte. Des del consistori s’assegura que s’ha adreçat a l’empresa responsable del projecte sol·licitant que prengui les mesures pertinents. Els veïns, però, no han vist cap millora. És per això que han elevat la seva denúncia al Síndic de Greuges de Catalunya, que l’ha admès a tràmit.

L’entitat ja ha anunciat que presentarà un informe als diferents grups municipals perquè tinguin constància de la situació i perquè actuïn de la manera que considerin per forçar l’Ajuntament a trobar una solució.

FER UN COMENTARI