Partido de la Ciudadanía: Ja els coneixem

0
148

Ja els coneixem. A Catalunya, més per desgràcia que no pas per sort, des del 2006 sabem a què han vingut. El Partido de la Ciudadanía ha volgut fracturar la cohesió i la convivència al nostre país atacant, sense cap mena de ni de mirament ni de fonament, pilars que han fet de Catalunya una terra exemplar, d’èxit i de progrés.
Parlo del model educatiu, de la identitat pròpia de cada persona, del model centralista disfressat de modernitat o de la llengua.

Declaracions com “els esdeveniments de manipulació política que estem vivim cada dia a les escoles amb l’adoctrinament de menors en pro la desobediència”, que pronuncia la portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament del Vendrell, M. Luz Ramírez, només fan que posar els pèls de punta. Posar en dubte l’èxit de l’escola catalana, que per cert és reconegut internacionalment, és un acte més que posa en evidència que l’únic objectiu que té Ciutadans és dinamitar tot el que ens ha costat tant de construir.

Per si no fos prou, la número u del partit al Vendrell afirmava també el 2 d’octubre que “no acceptem concentracions convocades per instrumentalitzar la violència”, en referència als centenars de persones que pacíficament van defensar els col·legis electorals perquè tothom, partidaris i detractors de la independència, pogués expressar la seva posició de la manera més democràtica possible, les urnes. No condemnar l’actuació desproporcionada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant el referèndum de l’1-O i culpabilitzar els ciutadans i el Govern de la Generalitat és molt preocupant i impropi del segle XXI.

Però com bé deia a l’inici, ja els coneixem.

Sergi Senpau Rovira
Cap Comarcal JNC al Baix Penedès

FER UN COMENTARI