Prop de 350 persones assisteixen a la Nit Solidària del Rotary Club

0
342
La Nit Solidària es va celebrar divendres a la Societat Principal El Casal.

Prop de 350 persones van assistir divendres passat a la Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca que, en la seva 13a edició, es va celebrar a benefici de la Fundació l’Espiga. L’organització donarà a conèixer la recaptació obtinguda més endavant. I és que, fins a finals de juny es poden fer donacions al compte de la Caixa ES40 3087 1522 0039 0749.

Sí que ha avançat que després de 13 edicions, la Nit Solidària es manté com un dels esdeveimnets solidaris més rellevants de Catalunya, amb aportacions acumulades de més de 500.000 euros a projectes socials i humanitaris tant locals com internacionals.

Enguany els fons recaptats es destinaran a l’ampliació de la residpència que la Fundació l’Espiga té al carer Graupera de Vilafranca. L’entitat treballa en donar resposta a les necessitats de persones amb paràlisi cerebral i etiologies similars, així com persones que presenten greus discapacitats físiques, psíquiques i/o mentals.

En concret, s’equiparan 8 noves habitacions de la residència, que actualment té 12 habitacions. Aquestes 8 places addicionals disposaran de majors mesures de seguretat, espais independents per serveis d’infermeria, així com tot l’equipament imprescindible per poder donar la millor atenció possible.

L’acte va comptar amb una actuació de l’actor Joan Pera, que va oferir un monòleg humorístic i va participar en el sorteig final de productes i serveis, gràcies a la col·laboració de les empreses del territori. També es va entregar d’un diploma de reconeixement en agraïment a totes les entitats esportives que durant els mesos anteriors al sopar solidari han organitzat exhibicions, jornades de competició i altres activitats per recaptar fons.

FER UN COMENTARI