Terra i Taula presenta els nou integrants en la seva festa anual

0
107
La festa anual del Terra i Taula.

El col·lectiu Terra i Taula, que uneix productors i cuiners del Baix Penedès, ha presentat els seus nous integrants a la festa anual que s’ha celebrat aquesta setmana al Celler Can Marlès. Entre les noves incorporacions hi ha el cuiner Joan Palau Arans, de l’Espineta vermuteria gastrobar de Calafell, els viticultors i elaboradors Jesús i Meri, d’Oidà Vins Naturals, els productors Titu i Raquel, de Sota El Taronger, els carnissers Ferran i Gemma, de Sivill Milà del Vendrell, i el productor Savador, de l’Horta Can Ferrer de l’Arboç.

També s’ha aprofitat per presentar l’apadrinament d’aquest any, que ha estat pel pagès Pep Riera, dirigent històric d’Unió de Pagesos que té una trajectòria de 50 anys. Un reconeixement que ha servit per destacar les reivindicacions i les lluites del sector durant aquest any. Riera va agrair el gest i va remarcar la feina que fa el col·lectiu Terra i Taula per unir la pagesia i el consumidor directe a través de la restauració.

FER UN COMENTARI