TN Produccions, guardonada pel reportatge “La Tournée des Refuges a la Vall de Boí”

0
1930
L’equip de TN Produccions està format per Toni Mestres, Héctor García-Jordà, Núria Repiso i Elvira Mestres.

La productora vilafranquina TN Produccions ha estat guardonada en la 29a edició del Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet que la Diputació de Lleida lliura anualment amb l’objectiu de fomentar els recursos naturals, patrimonials i culturals del conjunt de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

TN Produccions ha merescut el premi al millor treball de televisió, dotat amb 5.000 euros, pel reportatge La Tournée des Refuges a la Vall de Boí, emès l’abril de 2017 per Euskal Telebista, la televisió gallega, el Canal 33 de Madrid, la televisió de Castella i Lleó i més d’una vintena de televisions locals de Catalunya, València i Alacant.

El reportatge segueix un grup de músics francesos que viatgen per tot el Pirineu de refugi en refugi, transportant els seus instruments a coll i tocant a cada establiment on fan nit. Una història humana i cultural dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici que conté tots els ingredients per esdevenir una peça singular en què es combina natura i cultura.

TN Produccions ja havia guanyat aquest mateix guardó l’any 2002. Aquesta, doncs, és la segona vegada que s’imposa en aquest certamen per davant de molts altres treballs de televisió nacionals i internacionals.

FER UN COMENTARI