Els administradors de la Festa Major ja tenen a punt pràcticament tot el marxandatge de la Festa Major. I és que aquest cap de setmana, com és tradició, el començaran a posar a la venda a l’estand que tindran a les Fires de Maig. Les novetats d’enguany són un ventall i un barret de palla. El ventall, de fusta i paper de fons groc, incorpora algun element de la més típica, com la cua del drac o una forca, mentre que el barret porta una cinta negra amb el lema de la festa: “Tothom a punt!”. El ventall es vendrà per 12 euros i el barret per 7.

La gràfica de tots els elements ha estat treballada conjuntament pels usuaris de l’Espiga i l’empresa de comunicació Giny i on llueix més és en les samarretes. Se n’han fet diferents models diferents: per a nadons, infantils, de noia i de noi, a més d’un polo blau marí que únicament porta la inscripció “Festa Major 2018”. Totes les samarretes incorporen el lema d’enguany i un dibuix colorista en què es representen diferents personatges de la Festa Major; en el cas de les samarretes de noi s’afegeix una butxaca vermella de la qual en surt el dibuix.

Plaques de cava, bosses de roba tipus tote bag, xapes, polseres, tasses, trons i les figures de plàstic de la imatgeria festiva local (enguany amb una de nova que es donarà a conèixer aviat) completaran el marxandatge de la més típica 2018.

Trons per lligar el mocador

Mas Albornà s’ha encarregat de realitzar el tro de la Festa Major perquè tothom que vulgui pugui comprar-ne i “apadrinar” així una part de la festa. Per primera vegada el tro tindrà forma de “carretilla” i s’aprofitarà l’anella perquè tothom hi pugui passar el mocador casteller. S’han fet 800 trons, tots fets de forma artesanal, i es vendran per 4 euros.

FER UN COMENTARI