La verema d’enguany marca l’inici de l’elaboració dels caves de llarga criança 100% ecològics de Vilarnau. Així ho ha donat a conèixer el seu gerent i enòleg, Damià Deàs, que ha explicat que el procés de conversió de cultiu tradicional a ecològic que va començar l’any 2013 avança a bon ritme i que, de cara al 2019 faran un pas més elaborant els seus caves de llarga criança 100% ecològics. “El 2019 volem tenir tots els caves amb la certificació de producte ecològic-vegà”, ha anunciat Deàs. Actualment, la col·lecció ecològica la conforma el cava Vilarnau Rosé Delicat i el vi Capricis de Vilarnau, elaborat amb xarel·lo.

Pel que fa a la verema d’enguany, el gerent de Vilarnau ha explicat que s’espera que sigui excel·lent “tenim l’escenari ideal per elaborar caves de llarga criança, amb bona graduació alcohòlica i excel·lent agudesa”.

FER UN COMENTARI