1.300 atletes, a la Mitja i Quart de Marató de Vilanova

0
1326

Diumenge es va disputar la 30a edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova – Memorial Josep Inglada, amb la participació de 1.300 atletes que van cobrir dues distàncies: la mitja, de 21 quilòmetres, i el quart de marató, de 10,5 quilòmetres.

El guanyador de la Mitja Marató va ser Jordi Garcia, amb un temps d’1h 12’ 36’’. El segon i tercer llocs va ser per a Jesús Casado (1h 14’ 26’’) i Elías Resina (1h 15’ 33’’), respectivament. En categoria femenina la primera classificada va ser Gisela Carrión, que va aconseguir la novena posició de la classificació general, amb un temps d’1h 19’ 49’’, i va quedar per davant d’Elisabet Martín (1h 27’ 21’’) i d’Emily Maass (1h 28’ 19’’).

El guanyador de la Quart de Marató va ser Yassin Kniya, amb una marca de 36’ 3’’, seguit de Montes (36’ 43’’). En fèmines, la guanyadora va ser Vinyet Noguero (Atletesvng), amb un crono de 40’ 27’’. La segona plaça va ser per a Laura Cerceda (46’ 41’’) i la tercera per a Carme Beltran (46’ 24’’).

Aquest és el segon any que la prova ha estat organitzada per Evasión Runing Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament i d’un centenar de persones voluntàries que es van distribuir al llarg de tot el recorregut. Un traçat urbà, amb dues voltes al circuit en el cas de la Mitja Marató (amb sortida i arribada a la rambla Principal), la qual està inclosa dins el calendari de la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.