1.500 persones participen a la 10K de Vilafranca

0
826
Els corredors a l'inici de la 10K. // FOTO: FONDISTES PENEDÈS

La desena edició de la cursa 10K de Vilafranca es va celebrar ahir diumenge pels carrers de la ciutat. La cursa va anar precedida d’un pilar a càrrec dels Castellers de Vilafranca, i seguidament la regidora d’Esports, Anna Doblas, va donar el tret de sortida.

L’atleta de Reus Abdessamad Oukhelfen va aconseguir fer els deu quilòmetres en menys de mitja hora, sent el primer classificat a tres segons del segon guanyador masculí, Ibrahim Ezzaydouni; i superant per quasi un minut a Dmitrijs Serjogins, el tercer.

En categoria femenina va ser la barcelonina Míriam Ortiz qui va pujar al primer lloc del podi amb un temps de 34’07”, seguida per Laura Vílchez i Mònica Comas. Els primers classificats en la categoria local van ser Oriol Vilaplana en apartat masculí i Jackeline Gómez en el femení.

La cursa comptava com a Campionat de Catalunya, en el qual vencien els guanyadors de la cursa 10K a excepció del tercer lloc femení, que va ser ocupat per Núria Cascante.

La Mini cursa, d’un quilòmetre i apte per a tots els corredors, va comptar amb la presència d’unes 1.685 persones, que destinaven l’import de les inscripcions a la Fundació Amics Joan Petit.