100 km, una causa

0
1941

L’equip “Bec i pota”, integrat per quatre esportistes de Vilafranca i l’Arboç (Marc Borrell, Anna Gea, Carme Arnabat i Guillem Cabanach), participaran els dies 1 i 2 d’abril a la Trailwalker que organitza Intermón Oxfam a les comarques de Girona.

Els quatre esportistes, que comptaran amb el suport i assistència de Rosa Arbiol i Yuri Varas, recorreran els 100 km que uneixen els municipis d’Olot i Sant Feliu de Guíxols amb un temps límit per fer-ho de 32 hores.

El repte esportiu té un objectiu solidari. I és que, per a poder-hi participar els concursants han de recaptar 1.500 euros en donacions que l’ONG destina a projectes de cooperació per acostar l’aigua potable a comunitats de països en vies de desenvolupament que han de recórrer grans distàncies per aconseguir-la.

La Trailwalker és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països. A l’Estat espanyol hi han participat més de 2.400 equips des de la primera edició, l’any 2011, aconseguint una recaptació superior als 5 milions d’euros.

FER UN COMENTARI