11è Tingladu amb un cartell d’alt voltatge

0
1395

Can Pistraus va presentar divendres passat el cartell musical del festival Tingladu 2018, que tindrà lloc al parc de Baix-a-Mar, rebatejat com a parc de l’1 d’Octubre per a l’ocasió, del 19 al 21 de juliol. Si l’any passat, el del desè aniversari, els grups triats eren de primer nivell, enguany també serà molt potent, amb grups i músics catalans de primera fila, com Txarango, Joan Miquel Oliver, Gertrudis o Judit Neddermann. Repeteixen Zoo i Miquel del Roig; també hi seran La Iaia, Pau Vallvé, la vilanovina Copa Lotus o el raper mallorquí Valtònyc, que és a punt d’entrar a presó per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la monarquia, per les seves lletres. La condemna és de tres anys i mig, i al juliol ja podria estar entre reixes.

El Tingladu és un festival de música catalana, gratuït i autogestionat, compromès amb el país i amb la llibertat. El lema d’enguany és “Adroctrina’t”, i ha editat un videoclip amb el mateix títol en defensa de l’escola catalana. A la presentació es va projectar un vídeo amb un missatge de suport del conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig.

El cartell del Tingladu 2018 es completa amb SFDK, Xavi Sarrià, Jardín de la Croix, Pupil·les, Ovidi 4, Intana, Caritat Humana, Ju i l’altpenedesenca Sidral Brass Band.

FER UN COMENTARI