Derrota del Noia i del CP Calafell a l’OK Lliga, i primera victòria del CE Vendrell

0
681
Els jugadors del CE Vendrell reten homenatge a la penya Orgull Roig i Negre, que no poden ser a les graderies.

Dues de fredes i una de calenta per a l’hoquei patins penedesenc que juga a la màxima categoria. Per una banda, el CE Noia Freixenet encaixava la segona derrota consecutiva, en el segon partit de lliga, en aquest cas contra el Lleida (3-5) i en el seu debut al pavelló de Torrelavit, jugant com a local, per les obres de l’Ateneu. Tots els gols han arribat a la segona part, que ha estat més entretinguda, i amb alternances en el marcador. Obria la llauna el Lleida, capgiraven tot seguit el marcador els de Sant Sadurní amb gols de Xavi Costa i Adrià Ballart, tot dos amb acció prèvia de Pol Manrubia. Però en un tres i no res, de l’1-2 s’ha passat al 2-4. Encara Costa ha posat emoció al matx de penal, retallant distàncies, però ha acabat caient el Noia per 2-5.

El CE Vendrell ha aconseguit la seva primera victòria, també 5-3, davant l’Igualada. I això que els de l’Anoia feien el primer gol al primer minut i es posaven per davant tres vegades al primer temps, que ha acabat amb resultat de 2-3. Però al segon temps han pogut remuntar i celebrar el primer triomf, amb gols de Gerard Miquel, Roc Llisa, Lluís Ferrer de falta, Xavi Crespo i altre cop Gerard Miquel a dos minuts pel final. El partit es va jugar a porta tancada i, en finalitzar, l’equip va celebrar la victòria al racó d’Orgull Roig i Negre.

El CP Calafell Tot l’Any, que va ser qui millor havia arrencat a l’OK Lliga 2020/21, aquest cop es va endur un sever correctiu davant del Caldes (0-5).

En fèmines, el CP Vilanova va encaixar la segona derrota seguida a l’OK Lliga, en aquest cas per 7-1 a la pista del CP Vila-sana.

El proper cap de setmana començaran les competicions a l’OK Plata: al grup del nord, el CP Vilafranca Capital del Vi debuta a la pista del Jolaseta, i al grup sud, el CP Vilanova rebrà l’Extremadura.