Es crea una ruta per deu elements del patrimoni cultural del Vendrell

0
711

Del 9 a l’11 d’octubre tindran lloc les Jornades Europees de Patrimoni, amb la participació de 179 municipis de Catalunya, un dels quals el Vendrell, que és Capital de la Cultura Catalana 2020. En concret, s’hi ha posat en funcionament l’app-web Finestres al Vendrell, que és un recorregut audioguiat pel patrimoni monumental i museístic de la ciutat, que passa pels deu elements patrimonials més singulars: el Portal del Pardo, la plaça Ramon i Vidales, l’església parroquial, la plaça Nova i el Museu Deu, les cases Pau Casals i Àngel Guimerà, el nucli de Sant Salvador, el Museu Pau Casals, el barri marítim de Coma-ruga, el poble de Sant Vicenç de Calders i la Via Augusta. Diumenge al migdia s’hi farà un recorregut guiat, amb sortida del Portal del Pardo, prèvia inscripció.

La presentació del projecte Finestres al Vendrell ha coincidit amb la posada en funcionament d’una pàgina web dels museus del Vendrell, www.museus.elvendrell.net.

Altres activitats programades dins les JEP són les visites teatralitzades “Guimerà: infant, llop i àngel”, dissabte en doble sessió de tarda i vespre; visites guiades al Museu Pau Casals i a l’exposició del 50è aniversari de la victòria dels Nens del Vendrell a Tarragona, al Museu Deu; i portes obertes a la mateixa exposició i també a la dedicada a Miró i Perucho, a la Fundació Apel·les Fenosa.

FER UN COMENTARI