La quintinenca Muriel Villanueva, Premi Llibreter 2020 de literatura infantil i juvenil

0
923

L’escriptora quintinenca Muriel Villanueva ha estat guardonada amb el Premi Llibreter 2020 de Literatura Infantil i Juvenil de Literatura Catalana per ‘Dunes. Diari d’un altre estiu”. Villanueva, nascuda a València, és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i diplomada en Educació musical. Viu a Sant Quintí des de fa anys, quan va arribar-hi per fer de mestra a l’Escola de Primària Antoni Grau Minguell de Sant Quintí de Mediona.

Ha escrit novel·les, contes, narrativa infantil i juvenil, relats breus i poesia. L’obra premiada, Dunes: diari d’un altre estiu” editat per Babulinka Books, és la segona part del llibre publicat anteriorment “Duna: diari d’un estiu”. El jurat li ha atorgat el premi destacant els valors de “d’amistat, amor i valentia de la Duna, i a la vegada per conscienciar sobre l’ecologia i del boom immobiliari”.

El premi Llibreter 2020 (sense dotació econòmica) el convoca des de fa 21 anys el Gremi de Llibreters de Catalunya i són els llibreters els que voten les obres que més els agrada. A banda de la categoria de Literatura Infanti i Juvenil de Literatura Catalana, hi ha altres categories com Literatura catalana, Altres Literatures, Àlbum il·lustrat i Infantil i Juvenil d’altres literatures.

FER UN COMENTARI