Un incendi crema almenys cinc camions en un polígon de l’Arboç, cosa que provoca una important fumarada negra que es veu a diversos quilòmetres de distància i ha ferit a 13 persones, tres d’elles greus per cremades que s’han traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Hi ha nou ferits lleus més i un altre que està sent atès. L’avís del foc ha estat a les 11.02 hores en un aparcament entre dues naus industrials del carrer Tallers, al polígon Foix de la localitat. Els Bombers de la Generalitat hi ha enviat onze dotacions.
L’empresa afectada és de tractament de residus on hi ha olis, dissolvents i altres materials derivats i inflamables. Els Bombers treballen en l’extinció del foc i fent tasques de protecció per evitar que es propagui a altres instal·lacions properes. El SEM ha activat deu unitats terrestres especialitzades, dos helicòpters medicalitzats i tres unitats de logística.
A quarts de dues del migdia els Bombers han informat que l’incendi ha cremat totalment la nau i que ha col·lapsat la coberta. A més, el foc ha afectat també una cisterna i tres remolcs de camió del solar del costat i ha cremat sis cotxes aparcats al carrer.

FER UN COMENTARI