Cap de setmana al Vendrell d’actes dedicats al 50è aniversari de la mort de Padrós

0
409
Vitralls de Padrós, al Vendrell.

Amb motiu del 50è aniversari de la mort de l’artista Santiago Padrós, l’Ajuntament del Vendrell organitza diversos actes commemoratius amb l’objectiu d’acostar la cultura als més petits i donar a conèixer la figura artística i l’obra de Padrós, mosaïcista de renom internacional, que va viure a Coma-ruga i que és autor de diverses obres del barri marítim, com els mosaics de Brisamar.

Divendres a partir de les 5 de la tarda es farà una ruta Santiago Padrós, amb inici des del cementiri del Vendrell, ja que es començarà visitant el seu nínxol. Tot seguit, s’anirà a la plaça Vella per comentar la vinculació de l’artista amb el món casteller vendrellenc. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al web museudeuelvendrell.blogspot.com (dins l’apartat Agenda).

El mateix divendres a les 6 es farà al Museu Deu la xerrada: “Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga”, a càrrec de Lorena Beas, també amb reserva prèvia.

I dissabte al matí es farà a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga l’activitat familiar “El Repte de Padrós, consistent en el muntatge d’un dels dos puzles gegants (6,5 x 4,5 metres, amb 35 peces), centrats en l’obra de Padrós, en el menor temps possible. Mitjançant sorteig, un dels equips participants podrà guanyar entrades per a un dels espectacles del Temporada.

FER UN COMENTARI