139 artistes opten al Premi Canyelles de Pintura

0
1841
Exposició d'obres presentades al 2018, a Canyelles.

La convocatòria per participar a l’exposició del Premi Canyelles de Pintura 2018 ha estat tot un èxit, amb 139 artistes que opten al guardó. La generosa dotació del guardó, de 10.000 euros, ha tingut l’efecte crida esperat. A partir d’ara, un jurat qualificat procedirà a fer la selecció de les obres que s’exposaran a la Sala Multicultural entre el 12 i el 20 de maig i que optaran al premi únic, patrocinat pels Laboratoris Echevarne. El lliurament del premi es farà en la data de cloenda de l’exposició.

Enguany l’Exposició d’Artistes Novells ArT Canyelles s’ha reconvertit en el Premi Canyelles de Pintura. Després de cinc anys, la mostra ha evolucionat i ha apostat per centrar-se exclusivament en les tècniques pictòriques, recuperant així l’esperit artístic d’una època en què el poble va ser un referent per a molts pintors, després que Joaquim Mir, caps als anys vint, iniciés els seus treballs sobre paisatges de Canyelles.

El poble es va popularitzar entre els artistes de l’època i el van pintar i s’hi van inspirar autors com Jaume Brichfeus o Ramon Sanvisens.

FER UN COMENTARI