15 espectacles a punt per a aquesta tardor al Vendrell

0
647
L'obra de teatre "Homes" és un dels plats forts de la programació.

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la programació d’espectacles que tindran lloc aquesta tardor al Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori del Tívoli. En total, s’han programat una quinzena de produccions que s’aniran succeint entre els mesos d’octubre i desembre.

Pel que fa a les obres teatrals, sobresurten comèdies com Homes, un text de Sergi Belbel i Carol López que reflexiona sobre la masculinitat i la relació entre homes i dones; i Paradise, un muntatge ambientat en l’habitació d’un prostíbul que entrellaça tres històries de la mà de la nova fornada d’actors que han sortit a sèries com Merlí i La Riera. A escala local, el Grup de Teatre Inestable del Vendrell portarà a escena Cal dir-ho?, una comèdia en què no falten els dobles sentits i els jocs de malentès.

Les propostes musicals arriben encapçalades per Oques Grasses, que oferirà al Vendrell l’únic concert de la demarcació de Tarragona, en el marc d’una gira de final d’etapa abans de l’aturada prevista el 2018. El grup osonenc presentarà un espectacle especial dirigit a tot tipus de públic.

També pujaran a l’escenari el Cor Geriona, semifinalista al programa televisiu Oh Happy Day l’any 2013, i The Gramophone Allstars Big Band, amb la seva darrera producció, Maraca Soul, que afegeix el boogaloo o el latin en la seva proposta musical. La banda resident a l’Auditori Pau Casals, el Quartet Brossa, presentarà Absències sonores, en què contraposa la música per a quartet del premiat compositor Jorge Grundman, dedicada a com sobreviure el suïcidi d’un fill, a la música de l’emotiu darrer disc del pianista de jazz Enric Carreras, un compendi de cançons escrites després de la mort del seu pare.

El públic familiar també tindrà el seu espai dins de la programació, amb propostes com Ritmes i rialles, un viatge ple de música, titelles i projeccions, o el Llop ferotge, un espectacle que combina actors, màscares i titelles.

La regidora de Cultura, Eva Serramià, ha volgut remarcar “l’aposta pels valors emergents del panorama català i per les companyies i els intèrprets locals”. I ha destacat que la programació ofereix continguts atractius per a un públic molt heterogeni.

FER UN COMENTARI