Representants dels diversos grups polítics del consistori van visitar divendres el nou Centre Cultural de la plaça Nova

El 15 de maig s’iniciarà el trasllat de la biblioteca al nou Centre Cultural de la plaça Nova, motiu pel qual l’actual biblioteca estarà fora de servei, una situació que es preveu que es prolongui durant el mes de juny. Tot i que bona part dels serveis i activitats quedaran aturats, s’habilitarà l’actual sala infantil com a espai per a estudi per a aquells usuaris que ho necessitin, a banda de reforçar els espais per als estudiants que hi ha a l’edifici de l’Índex.

Un cop completades les fases constructives del gran equipament de la Plaça Nova, aquests dies es treballa intensament per enllestir detalls i la instal·lació de mobiliari i equips informàtics. Pel que fa a les obres, cal tenir present que en els propers mesos també s’abordarà l’arranjament de la plaça Nova, que es remodelarà allargant-la fins als peus de la façana del Centre Cultural. La previsió és inaugurar l’edifici oficialment al juliol, ultimar els darrers retocs durant l’estiu per tal que la biblioteca obri portes al 100% al setembre, amb l’inici del nou curs acadèmic.

Una de les tasques més feixugues però imprescindible serà la classificació de tots els documents i materials. Aprofitant el trasllat, la biblioteca incorporarà un nou sistema més complet de gestió i préstec, que suposarà una revisió dels xips identificatius de tots els llibres i documents.

FER UN COMENTARI