160 establiments participaran al Shopping Night del 31 de maig a Vilafranca

0
1557

Més de 30 establiments i de 80 models donaran vida a les dues desfilades (una infantil i una d’adults) que tindran lloc davant del Palau Baltà en el marc del Shipping Night, que tindrà lloc el divendres 31 de maig a Vilafranca. La desfilada de moda infantil serà a ¼ de 8 de la tarda i la d’adults, a les 9 del vespre, i en tots dos casos estaran amenitzades per un dj en directe.

L’Associació Centre Vila, que organitza la tarda/vespre de botigues obertes i al carrer, amb descomptes especials i regals per a la clientela, consolida el concurs de decoració de carrers del Shopping Night com una de les principals activitats relacionades amb aquesta cita. A diferència d’edicions anteriors, el carrer guanyador el triarà un jurat amb representants de l’Ajuntament, de l’escola d’art Arsenal i dels mitjans de comunicació locals. La temàtica decorativa del concurs serà el mar.

Fins les 12 de la nit

L’horari oficial del Shopping Night serà de 8 del vespre a 12 de la nit, però ja al llarg de tota la tarda hi haurà tallers, exhibicions, i en alguns casos les promocions poden durar tot el cap de setmana (en funció de cada establiment). A partir de les 5 hi haurà activitats infantils i tallers als carrers del centre i la plaça de la Constitució (tallers de robòtica, anglès, mostra d’activitats del casal d’estiu, exhibicions de dansa, etc.), i a partir de les 8, música en directe als diferents carrers i places, tastos de vins i degustacions als establiments d’alimentació i restauració.

FER UN COMENTARI