19 pòdiums garrafencs als Special Olympics

0
816

Els clubs esportius vilanovins Alfa-Tegar i Junts en Acció han participat aquests dies als Jocs Special Olumpics. La representació vilanovina ha estat de 39 esportistes que han aconseguit 19 pòdiums.

Els Jocs s’han celebrat a la Seu d’Urgell i Andorra i hi han comptat amb representació d’atletes de diferents ciutats del món. I és que els Special Olympics són l’esdeveniment més important en l’àmbit internacional per a esportistes amb discapacitat intel·lectual.

32 atletes de l’Alfa Tegar

El club esportiu Alfa-Tegar ha participat amb 32 esportistes en les modalitas d’atletisme, futbol sala, petanca i handbol. En total el conjunt s’ha penjat 2 medalles d’or, 8 de plata i 5 de bronze. En atletisme, van aconseguir la medalla de bronze en triplets per Noèlia Moreno, Alba Parejo i Josep Maria Batet, i la plata en triplets per Elisa Martínez, Margarita Ferré i Alberto Murillo. El primer or el va aconseguir l’equip d’handbol i el d’atletisme, que també va fer-se amb 7 medalles de plata i 4 de bronze. L’equip de futbol sala va aconseguir una meritòria quarta posició.

6 medallistes de Junts en Acció

El club esportiu Junts en Acció, va participar-hi amb set esportistes i va aconseguir 4 medalles d’or, 1 de plata i 1 de bronze, en atletisme i gimnàstica rítmica per equips. En atletisme, Lluís Milà va guanyar l’or en llançament de pes; Pol Soler, el bronze en 100 m. llisos i Pau Cuadras l’or en 200 m. llisos i la plata en salt de llargada. L’equip de gimnàstica artística també es va endur la medalla d’or.

FER UN COMENTARI