Prop de 2.000 persones van participar diumenge a la segona Caminada Solidària contra el Càncer, organitzada per la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. A les 9:30h del matí començava puntualment la caminada des de la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca. El camí seguia entre vinyes fins arribar al primer avituallament, que estava ubicat a l’Ermita Sant Valentí de Les Cabanyes on hi havia la Coral del CEP cantant i animant als participants de l’acte solidari. A continuació, el recorregut continuava fins a Vallformosa, a Vilobí, on es va oferir un esmorzar gentilesa d’Ametller Origen i el grup “Tokem per tu” posava l’animació i la música en directe. El recorregut finalitzava de nou a Vilafranca. En total van ser 12Km de vinyes, naturalesa, solidaritat i bon rotllo.

El benefici d’aquest acte solidari, que estarà a prop dels 12.000 euros, anirà a parar a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de les nenes i nens amb càncer, gestionada per l’AFANOC, l’Associació de Nens amb Càncer. Aquest equipament ubicat a Barcelona pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i “com a casa” tant com sigui possible. Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats i a les seves famílies. L’allotjament és gratuït i disposen d’atenció psicosocial, espais comunitaris i activitats lúdicoeducatives.

La Caminada Solidària va tenir el patrocini d’Ametller Origen, que juntament amb diverses empreses col·laboradores i amb més de 50 voluntaris provinents del CEP i de les caves Vallformosa, van fer possible l’acte.

FER UN COMENTARI