La direcció del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf (CSAPG) acaba de fer públic que, seguint les indicacions del CatSalut i el Departament de Salut, començarà a traslladar pacients de l’àrea sociosanitària de l’Hospital Sant Camil a l’Hotel Melià de Sitges, que ha prestat les seves habitacions per acollir aquests pacients.

Al llarg del dia d’avui es traslladaran 20 pacients. Es preveu que en els propers dies l’Hotel n’acabi acollint 40. El CSAPG ha destinat un equip de professionals assistencials multidisciplinars al Melià, que donaran els serveis que ja es proporcionaven habitualment en aquestes àrees. Els pacients comptaran amb les mateixes comoditats i cuidats que tenien a l’hospital.

Segons el CSAPG, aquest canvi es fa amb un doble objectiu. En primer lloc, donar una major seguretat als pacients de l’àrea sociosanitària per evitar possibles contagis,  i en segon lloc, per poder alliberar espais de l’hospital per acollir malalts amb patologies respiratòries que puguin arribar als nostres centres.

 

FER UN COMENTARI