200 empreses busquen fer negoci al Penedès amb l’Aquídaquí.cat de la FEGP

0
861

Quinze dies després de la posada en marxa de la plataforma de contactes entre empreses de les tres comarques del Penedès històric, fins a un total de 200 empreses ja s’han sumat a la campanya #AquíDAquí, que impulsa la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). Després d’aquesta primera fase de la campanya, ara la patronal llança un espot amb què vol arribar a tot el teixit empresarial i animar una vegada més a crear xarxa entre professionals i empreses, per tal de trobar clients i proveïdors de proximitat.

El projecte #AquíDAquí consisteix en una plataforma on line (aquidaqui.cat) amb uns formularis molt senzills que permeten les empreses introduir serveis i productes, alhora que fer una demanda de necessitats específiques. La informació és analitzada i creuada per personal tècnic de la Federació i es dona resposta immediata a les demandes. El contacte directe amb les empreses permet posar en valor aquest coneixement i cercar la millor solució. També inclou una secció en què l’usuari pot trobar les e-commerce amb seu social al territori, més dirigit al gruix de consumidors finals.

La campanya de l’Aquí d’aquí té previst ser un servei prolongat per a la competitivitat del territori de l’Alt Penedès, Garraf i Baix Penedès; establir xarxes de proximitat professionals; i potenciar el consum de Km0. I ara, per la situació donada amb la crisi sanitària, pot ajudar a pal·liar els efectes econòmics negatius causats pel confinament per la covid-19.

Més enllà de la comunicació, la FEGP vol aprofitar la seva posició com a eix central de les organitzacions empresarials de les tres comarques de la vegueria per afavorir la interrelació entre les empreses, per això ha obert un mercat de contactes també a empreses i professionals no federats, i a la ciutadania en general.

FER UN COMENTARI