21 motius per caminar: el projecte del riudebitllenc Àlex Suàrez per un món millor

0
1276
El riudebitllenc Àlex Suàrez viatjarà amb el seu gos Saüc. // 21 motius

El riudebitllenc Àlex Suàrez ha impulsat el projecte 21 motius, una iniciativa solidària que pretén fomentar la preservació del paisatge dels Pirineus i donar a conèixer 21 causes socials de temàtiques tan diverses com l’agricultura i conservació dels ecosistemes, l’habitatge digne o els col·lectius de persones amb alguna malaltia mental, passant per la llibertat d’expressió i el feminisme, entre altres.

En aquest projecte, Suàrez recorrerà el sud del Pirineu amb la companyia del seu gos Saüc durant 21 dies, amb la intenció d’anar des del Cap de Creus fins a Benás (Benasc), i cada dia presentarà una causa diferent des del seu compte d’instagram @21motius. A més, d’aquesta experiència en sortirà un documental per posar en valor les diverses vivències dels col·lectius que es projectaran aquests 21 dies i per explicar les experiències bones i dolentes que tenen lloc en diferents escenaris del planeta.

La iniciativa i el documental compten amb la participació de diversos col·lectius i entitats i amb la implicació de persones com Jordi Cuixart, Open Arms, Cesk Freixas, Muntanya Viva, Col·lectiu LGTBIQ del Pallars, Quim Masferrer, Francesc Font, Carla Vall, l’entitat Correm per la Terra o el projecte Coopera Relleu Agrari i el Sindicat de Llogateres del Penedès.

La samarreta del projecte l’ha elaborat el col·lectiu Top Manta. // 21 motius

A més, 21 motius inclou la producció d’una samarreta, elaborada per la Cooperativa de Manters i dissenyada pel dibuixant Seri, que destinarà els beneficis íntegres de la seva venda a Open Arms, projecte que salva vides al mediterrani. La comanda d’aquestes samarretes es poden fer a través del correu 21motiuspercaminar@gmail.com o de la pàgina web 21motius.cat.

Suàrez iniciarà el seu viatge el proper divendres 30 de juliol i l’acabarà el dia 21 d’agost, després d’haver fet parada cada set dies i de recórrer més de 500 quilòmetres amb uns 30.000 metres de desnivell positiu.

FER UN COMENTARI