L’AB Vendrell ja és equip de Primera Catalana

0
2176

A manca de dues jornades per acabar la lliga de bàsquet, l’AB Vendrell va materialitzar el passat cap de setmana el seu ascens a Primera Catalana, després de derrotar el Riera Cornellà per un contundent 77-47.

Després de renunciar a jugar a Copa Catalunya l’estiu passat i de baixar dues categories, els de Coma-ruga aconseguien dissabte recuperar-ne una, un curs després.

La victòria dels locals va arribar en un festival ofensiu, anotant setze triples que van dinamitar el partit i provocant un final plàcid, que va donar pas a l’eufòria i a la celebració. Amb l’ascens a la butxaca, només queda certificar el primer lloc a la taula, que dona dret a jugar la final a quatre de la categoria. S’aconseguirà guanyant un dels dos partits que resten per tancar la lliga regular.

El balanç de l’equip entrenat per Marc Rovirosa és espectacular, amb 24 victòries i tan sols dues derrotes. El màxim anotador de dissabte va ser Casado, amb 20 punts. Deu jugadors més de l’equip vendrellenc van anotar almenys una cistella.

FER UN COMENTARI