23 usuaris i 4 monitors de Mas Albornà donen positiu en coronavirus

0
756
Una habitació que la llar-residència havia preparat als inicis de la pandèmia. // FUNDACIÓ MAS ALBORNÀ

Aquesta tarda la Fundació Mas Albornà, que es dedica a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental, ha comunicat que un total de 27 persones de la seva llar-residència, ubicada a les Cabanyes, han donat positiu a les proves PCR. Totes les persones contagiades, que són 23 usuaris i 4 monitors, presenten símptomes lleus o són asimptomàtics, a excepció d’un usuari que ha hagut de ser hospitalitzat en presentar inicis de pneumònia.

Els usuaris que han donat positiu es troben confinats i la resta romandran aïllats com a mesura preventiva, com recomanen els protocols sanitaris. A més, la Fundació es troba en constant contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb qui hi ha un treball conjunt de coordinació en base a les recomanacions i protocols d’actuació.

Aquesta és la primera vegada des del març que la Fundació presenta casos de contagiats per SARS-CoV2 d’aquestes característiques, ja que fins el moment s’havien detectat només alguns casos positius aïllats entre treballadors i usuaris, la majoria asimptomàtics.

FER UN COMENTARI