La 26a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca posarà a la venda 500 autos

0
1339
Jordi Carbó, representant del sector de l’automoció a Vilafranca.

El dissabte 17 de març i l’endemà diumenge tindrà lloc la 26a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, en la qual es posaran a la venda vora 500 vehicles, entre turismes, furgonetes i també tractors, tots revisats i amb una garantia mínima d’un any. Hi seran presents un total de setze concessionaris (deu d’automòbils i sis de maquinària agrícola).

Més de 6.400 visitants
La fira de cotxes de segona mà va creixent i enguany s’estendrà fins als 7.500 m2, en ocupar tot el Pavelló Firal, també els dos pavellons semicoberts i fins i tot l’espai entre pavellons, on hi haurà una zona de proves i inflables per a la canalla. La fira obrirà els dos dies de 10 del matí a 9 del vespre, ininterrompudament. L’accés hi serà gratuït, hi haurà servei de bar i opcions de finançament de vehicles. A més, tots els assistents (els últims anys s’han superat les 6.400 persones) que omplin la butlleta participaran en el sorteig d’un Ipod.

Orgullosos de l’estalvi
Jordi Carbó, en representació de l’Associació de Concessionaris d’Automoció i Maquinària Agrícola de Vilafranca, explica que “d’ençà la crisi hi ha hagut un canvi: abans la gent autòctona fins i tot li feia vergonya comprar un cotxe d’ocasió, i avui dia la gent n’està orgullosa perquè ha fet una bona compra, ha fet un estalvi que li dona un servei fantàsticament bé”.

A la fira s’hi vendran tant vehicles km0 com vehicles de demostració, de gerència i d’ocasió, tots matriculats “i a preus excepcionals”, diu Carbó. “Hi ha molts vehicles de proves, que poden tenir mig any, han fet 5.000-7.000 km i és com si l’estrenessis, l’únic que no pots triar el color ni l’equipament”. També n’hi haurà “de deu anys, que han fet 150.000 km i estan a la meitat de la seva vida útil”. El menys habitual és, segons Carbó, els de km0, atès que la gran competència existent entre marques hauria acostat molt el preu d’aquest segment als vehicles nous i, per tant, “costa trobar-ne”.

L’any passat, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca va aconseguir comercialitzar el 45% dels automòbils que va posar a la venda, un 5% més que l’any anterior. El 45% de vehicles venuts els van comprar persones d’altres comarques i el 20% eren de fora de la vegueria. De fet, tenen registrats visitants de 120 municipis diferents.

FER UN COMENTARI